0
0
0

Vet Life

Vet Life Cat Gastrointestinal, Farmina. Hrană uscată pentru pisici, cu digestie și absorbție în intestine afectate
0
Farmina Vet Life Gastrointestinal este un aliment uscat pentru pisici, conceput pentru pacienții cu digestie deficitară și absorbție în intestine. Ajută la restabilirea digestiei datorită conținutului ridicat de electroliți și ingrediente special ..
425,00 lei
Cumpără
Vet Life Cat Hairball, Farmina. Hrană uscată pentru pisici care ajută la eliminarea ghemurilor de păr din intestine.
0
Farmina Vet Life Hairball este un aliment complet uscat pentru pisicile adulte, care ajută la eliminarea ghemurilor de păr din intestine.-Patlagina. Plantanul oferă un conținut ridicat de fibre alimentare solubile și crește absorbția de nutrienți...
410,00 lei
Cumpără
Vet Life Cat Hepatic, Farmina. Hrană uscată  pentru pisici cu insuficiență hepatică cronică
0
Farmina Vet Life Hepatic este un aliment  uscat pentru pisici cu insuficiență hepatică cronică. Dieta conține o cantitate limitată de proteine ​​de înaltă calitate, un nivel ridicat de acizi grași polinesaturați și un nivel ridicat de carbohi..
425,00 lei
Cumpără
Vet Life Cat Obesity, Farmina. Hrană uscată pentru pisici, reduce excesul de greutate
0
Farmina Vet Life Obesity este un aliment uscat pentru pisicile adulte, conceput pentru a reduce excesul de greutate. -Restricția de grăsime: limitarea grăsimilor cu un conținut ridicat de acizi grași esențiali ajută la reducerea aportului de..
415,00 lei
Cumpără
Vet Life Cat Renal, Farmina. Hrană pentru pisici cu insuficiență renală
0
Farmina Vet Life Renal este un aliment uscat conceput pentru a menține funcția renichilor în insuficiență renală. Dieta conține cantități reduse de fosfor și o cantitate limitată de proteine.-Conținut redus de proteine. Conținutul redus de protein..
420,00 lei
Cumpără
Vet Life Cat Struvite, Farmina. Hrană uscată pentru dizolvarea urolitelor struvite.
0
Farmina Vet Life Struvite este un aliment uscat dietetic pentru pisici concepute pentru dizolvarea urolitelor struvite.-Monitorizarea pH-ului urinei. PH-ul urinei este controlat prin adăugarea de sulfat de calciu și asigură condiții pentru dizolva..
415,00 lei
Cumpără
Vet Life Cat UltraHypo, Farmina. Hrană pentru pisici cu reacție adversă la alimente (alergie alimentară și / sau intoleranță alimentară).
0
Farmina Vet Life UltraHypo este un aliment uscat pentru pisici cu reacție adversă la alimente (alergie alimentară și / sau intoleranță alimentară). Poate fi utilizat ca test de diagnostic (dietă exclusivă). Recomandat ca terapie dietetică pentru b..
465,00 lei
Cumpără
Vet Life Dog Diabetic, Farmina. Hrană uscată pentru câini cu diabet
0
Farmina Vet Life Diabetic este un aliment uscat complet, pentru câini adulți pentru a controla aportul de zahăr. Este indicat pentru diabetul de tip II și ca adjuvant în insulinoterapia pentru diabetul zaharat tip 1, precum și pentru pierderea în ..
375,00 lei
Cumpără
Vet Life Dog Gastrointestinal, Farmina. Hrană uscată pentru câini cu sindromul de insuficiența digestiei în tractul gastrointestinal
0
Farmina Vet Life Gastrointestinal este un aliment uscat pentru câini, recomandat pentru tratamentul malabsorbției și sindromului de insuficiența digestiei în tractul gastrointestinal, cu insuficiență pancreatică exocrină. Farmina Vet Life Gastroin..
415,00 lei
Cumpără
Vet Life Dog Hepatic, Farmina. Hrană uscată pentru câinii cu insuficiență hepatică cronică
0
Farmina Vet Life Hepatic este un aliment  uscat pentru câinii cu insuficiență hepatică cronică. Dieta conține o cantitate limitată de proteine ​​de înaltă calitate, un nivel ridicat de acizi grași polinesaturați și un nivel ridicat de carbohi..
395,00 lei
Cumpără
Vet Life Dog Hypoallergenic Fish & Potato, Farmina. Hrană uscată pentru câini, cualergii alimentare. Pește și cartofi
0
Farmina Vet Life Peste și cartofi hipoalergenici - un aliment  uscat hipoalergenic pentru câinii care suferă de alergii alimentare sau intoleranțe alimentare. De asemenea, este recomandat pentru îmbunătățirea funcției trofice a pielii și a d..
375,00 lei
Cumpără
Vet Life Dog Obesity, Farmina. Pentru a reduce excesul de greutate
0
Farmina Vet Life Obesity este un aliment uscat pentru câinii adulți, pentru a reduce excesul de greutate și pentru a controla glucoza (diabetul).   -Restricția de grăsime: limitarea grăsimilor cu un conținut ridicat de acizi grași esen..
370,00 lei
Cumpără
Vet Life Dog UltraHypo, Farmina. Hrană uscată pentru câini cu alergii alimentare și atopie
0
Farmina Vet Life UltraHypo este un aliment uscat pentru câini, conceput pentru a reduce intoleranța alimentară la nutrienți în cazurile de alergii alimentare și atopie. Folosit ca instrument de diagnostic (dietă exclusivă). Dieta este indicată și ..
545,00 lei
Cumpără
Vet Life

Brandul Farmina produce diete de înaltă calitate pentru pisici și câini, care cu siguranță satisfac gustul oricărui animal de companie. În plus față de rețetele standard, vine și linia VET LIFE care conține și diete medicinale pentru pisicile și câinii care au probleme de sănătate, sau un metabolism afectat. Farmina Vet Life este un standard cu adevărat ridicat în domeniul hranei pentru animale, care este utilizat pentru tratament și prevenire. Linia de alimentare Vet Life este dezvoltată în colaborare cu experți în domeniul nutriției pisicilor și câinilor, reprezentanți ai academiilor veterinare. Alegând în favoarea dietelor de la compania Farmina, alegeți o hrană care ține cont de starea fizică și nevoile speciale ale patrupezilor.