0
0
0

Hrană medicamentoasă

0
Farmina Vet Life Gastrointestinal este un aliment uscat pentru pisici, conceput pentru pacienții cu digestie deficitară și absorbție în intestine. Ajută la restabilirea digestiei datorită conținutului ridicat de electroliți și ingrediente special ..
425,00 lei
Cumpără
0
Farmina Vet Life Hairball este un aliment complet uscat pentru pisicile adulte, care ajută la eliminarea ghemurilor de păr din intestine.-Patlagina. Plantanul oferă un conținut ridicat de fibre alimentare solubile și crește absorbția de nutrienți...
415,00 lei
Cumpără
0
Farmina Vet Life Hepatic este un aliment  uscat pentru pisici cu insuficiență hepatică cronică. Dieta conține o cantitate limitată de proteine ​​de înaltă calitate, un nivel ridicat de acizi grași polinesaturați și un nivel ridicat de carbohi..
425,00 lei
Cumpără
0
Farmina Vet Life Obesity este un aliment uscat pentru pisicile adulte, conceput pentru a reduce excesul de greutate. -Restricția de grăsime: limitarea grăsimilor cu un conținut ridicat de acizi grași esențiali ajută la reducerea aportului de..
415,00 lei
Cumpără
0
Farmina Vet Life Renal este un aliment uscat conceput pentru a menține funcția renichilor în insuficiență renală. Dieta conține cantități reduse de fosfor și o cantitate limitată de proteine.-Conținut redus de proteine. Conținutul redus de protein..
425,00 lei
Cumpără
0
Farmina Vet Life Struvite este un aliment uscat dietetic pentru pisici concepute pentru dizolvarea urolitelor struvite.-Monitorizarea pH-ului urinei. PH-ul urinei este controlat prin adăugarea de sulfat de calciu și asigură condiții pentru dizolva..
415,00 lei
Cumpără
0
Farmina Vet Life UltraHypo este un aliment uscat pentru pisici cu reacție adversă la alimente (alergie alimentară și / sau intoleranță alimentară). Poate fi utilizat ca test de diagnostic (dietă exclusivă). Recomandat ca terapie dietetică pentru b..
465,00 lei
Cumpără
0
Hrană uscată dietică pentru pisici după sterilizare, concepute pentru a menține funcțiile de protecție ale pielii cu dermatoze și căderi excesive de păr. Dieta veterinară.Recomandat pentru pisici castrate tinere și adulte cu piele sensibilă, până ..
425,00 lei
Cumpără
0
Mâncare completă dietetică completă pentru pisici după 7 ani, care nu au semne vizibile de îmbătrânire. Dieta veterinară.indicaţii:• Pentru pisicile mai mari de 7 ani care nu au semne vizibile de îmbătrânire• Este recomandabil să aplicați după un..
390,00 lei
Cumpără
Hrană medicamentoasă