0
0
0

Hrană medicamentoasă

0
Farmina Vet Life Diabetic este un aliment uscat complet, pentru câini adulți pentru a controla aportul de zahăr. Este indicat pentru diabetul de tip II și ca adjuvant în insulinoterapia pentru diabetul zaharat tip 1, precum și pentru pierderea în ..
375,00 lei
Cumpără
0
Farmina Vet Life Gastrointestinal este un aliment uscat pentru câini, recomandat pentru tratamentul malabsorbției și sindromului de insuficiența digestiei în tractul gastrointestinal, cu insuficiență pancreatică exocrină. Farmina Vet Life Gastroin..
415,00 lei
Cumpără
0
Farmina Vet Life Hepatic este un aliment  uscat pentru câinii cu insuficiență hepatică cronică. Dieta conține o cantitate limitată de proteine ​​de înaltă calitate, un nivel ridicat de acizi grași polinesaturați și un nivel ridicat de carbohi..
405,00 lei
Cumpără
0
Farmina Vet Life Peste și cartofi hipoalergenici - un aliment  uscat hipoalergenic pentru câinii care suferă de alergii alimentare sau intoleranțe alimentare. De asemenea, este recomandat pentru îmbunătățirea funcției trofice a pielii și a d..
375,00 lei
Cumpără
0
Farmina Vet Life Obesity este un aliment uscat pentru câinii adulți, pentru a reduce excesul de greutate și pentru a controla glucoza (diabetul).   -Restricția de grăsime: limitarea grăsimilor cu un conținut ridicat de acizi grași esen..
370,00 lei
Cumpără
0
Farmina Vet Life UltraHypo este un aliment uscat pentru câini, conceput pentru a reduce intoleranța alimentară la nutrienți în cazurile de alergii alimentare și atopie. Folosit ca instrument de diagnostic (dietă exclusivă). Dieta este indicată și ..
545,00 lei
Cumpără
Hrană medicamentoasă