0
0
0

Gustări, delicii

0
Un deliciu pentru pisici. Hipoalergenic, dietetic ... Dar asta este cu adevărat important pentru pisica ta? Principalul lucru este că sunt delicioase delicioase!!! Alintați-vă prietenul patruped!Ingrediente: carne de iepure, amidon de porumbÎn 100 g ..
60,00 lei
Cumpără
0
Toate beneficiile catnip-ului sunt colectate într-o sticlă mică convenabilă. Acum puteți lua cu ușurință mirosul preferat al pisicii cu dvs. la expoziție și la drum. Extractul nu lasă urme, este complet natural și inofensiv. Volumul 100 ml.Ingredient..
120,00 lei
Cumpără
0
TiTBiT  sunt produse cu efect profilactic,  special formulate pentru a  menține animalul sănătos. Pernuțele crocante pentru pisici cu carne de vită pentru îndepărtarea părului, conțin pastă de malț, care ajută la îndepărtarea firelor d..
45,00 lei
Cumpără
0
TiTBiT  produse cu efect profilactic, special formulate pentru a  menține animalul sănătos. Pernuțele crocante pentru pisici cu carne de curcan pentru sănătatea inimii, conțin taurină și vitamine care ajută la îmbunătățirea funcționării sis..
45,00 lei
Cumpără
0
Produsele TiTBiT  sunt delicii cu efect profilactic special formulate pentru a menține animalul sănătos. Pernuțele crocante pentru pisici cu carne de rață pentru periajul dinților, conțin mentă, care ajută la eliminarea respirației urât mirosito..
45,00 lei
Cumpără
0
TiTBiT sunt produse speciale cu efect profilactic  pentru a menține animalul sănătos. Pernuțele crocante pentru pisici cu gust de somon pentru blană sănătosă, conțin acizi grași Omega 3 și vitamine care stimulează creșterea și strălucirea blănii..
45,00 lei
Cumpără
0
TITBIT delicii din pește - cubulețe delicioase pentru pisici. Producția de delicatese de pește se realizează conform tehnologiei blânde de conservare maximă a proprietăților utile ale produsului. Uscarea la temperaturi scăzute (nu mai mult de 60 ° C)..
35,00 lei
Cumpără
0
Delicii uscate TITBIT - bucăți de carne parfumate pentru pisici. Atunci când se  produc felii delicate, se folosesc doar produse din carne naturale cu un conținut redus de grăsimi, care oferă animalului dvs. de companie proteine ​​valoroase de î..
35,00 lei
Cumpără
0
Delicatese TITBIT - bucăți de carne de cea mai înaltă calitate. Atunci când se produc felii delicate, se folosesc doar produse din carne naturale cu un conținut redus de grăsimi, care oferă animalului dvs. de companie proteine ​​valoroase de înaltă c..
35,00 lei
Cumpără
0
Intestinele de vită pentru pisici sunt un deliciu ușor digerabil, bogat în vitamine și enzime ale microflorei intestinale a bovinelor. Au o valoare energetică ridicată datorită conținutului ridicat de grăsimi. Sunt bogate în proteine ​​ușor digerabil..
35,00 lei
Cumpără
0
Pernutele au o consistență moale, omogenă, asemănătoare mousse-ului și un gust delicat unic. Datorită tehnologiei atente de fabricare a pateului, a fost posibil să se păstreze proprietățile benefice ale somonului, prin urmare deliciul este bogat în p..
15,00 lei
Cumpără
0
Pernuțele de curcan crocante pentru pisici au un gust delicios și sănătos. Pasta conținută în interiorul fiecărei pernuțe are o consistență moale, omogenă, asemănătoare mouss-ului și un gust delicat unic. Datorită tehnologiei atente de fabricare a pa..
15,00 lei
Cumpără
0
Pernuțele crocante pentru pisici cu brânză și pateu de iepure sunt o gustare deliciosă și sănătosă. Pasta conținută în interiorul fiecărei pernuțe are o consistență moale, omogenă, asemănătoare unui mousse și un gust delicat unic. Datorită tehnologie..
15,00 lei
Cumpără
0
Pernuțele crocante pentru pisici cu pate de miel sunt o gustare delicioasă  și sănătosă. Pateul din  interiorul fiecărei pernuțe are o consistență moale, omogenă, asemănătoare mouss-ului și un gust delicat unic. Datorită tehnologiei atente ..
15,00 lei
Cumpără
0
Pernuțe crocante pentru pisici cu pateu de rață sunt o gustare delicioasă  și sănătosă. Pasta conținută în interiorul fiecăeii pernuțe are o consistență moale, omogenă, asemănătoare mouss-ului și un gust delicat unic. Datorită tehnologiei atente..
15,00 lei
Cumpără
0
Colecția Gold este o linie de cele mai bune delicatese TITBIT, dezvoltată cu contribuția proprietarilor de animale de companie și a animalelor de companie ale acestora. Cârnații Posolskie sunt preparați din carne de vită atent selecționată. Gustul de..
12,00 lei
Cumpără
0
Colecția Gold este o linie de cele mai bune delicatese TITBIT, dezvoltată cu contribuția proprietarilor de animale de companie și a animalelor de companie ale acestora. Cârnații „cremoși” sunt preparați din carne de vită selectată și se completează c..
12,00 lei
Cumpără
0
Colecția Gold este o linie de cele mai bune delicatese TITBIT, dezvoltată cu contribuția proprietarilor de animale de companie și a animalelor de companie ale acestora. Cârnații Farmerskie sunt preparați din file de carne de vită și pui selectat, cee..
12,00 lei
Cumpără
0
Colecția Gold este o linie de cele mai bune delicatese TITBIT, dezvoltată cu contribuția proprietarilor de animale de companie și a animalelor de companie ale acestora. Cârnații de vițel sunt cârnați de vițel uscați, cu adăugarea a inimi de vită. Ace..
12,00 lei
Cumpără
0
Colecția Gold este o linie de cele mai bune delicatese TITBIT, dezvoltată cu contribuția proprietarilor de animale de companie și a animalelor de companie ale acestora. Cârnații Sibirskie sunt o delicatesă clasică din carne, făcută dintr-un vițel ate..
12,00 lei
Cumpără
0
TITBIT Gustari moi- sunt delicii naturale pentru pisici fabricate din produse din carne cu conținut scăzut de grăsimi. Acestea îmbogățesc corpul animalului cu minerale și vitamine valoroase, proteine ​​de înaltă calitate și acizi organici importanți,..
28,00 lei
Cumpără
0
TITBIT Gustări moi - sunt delicii naturale pentru pisici fabricate din produse din carne cu conținut scăzut de grăsimi. Acestea îmbogățesc corpul animalului cu minerale și vitamine valoroase, proteine ​​de înaltă calitate și acizi organici importanți..
28,00 lei
Cumpără
0
TITBIT Gustari moi - sunt delicii naturale pentru pisici fabricate din produse din carne cu conținut scăzut de grăsimi. Acestea îmbogățesc corpul animalului cu minerale și vitamine valoroase, proteine ​​de înaltă calitate și acizi organici importanți..
28,00 lei
Cumpără
0
TITBIT Gustari moi - sunt delicii naturale pentru pisici fabricate din produse din carne cu conținut scăzut de grăsimi. Acestea îmbogățesc corpul animalului cu minerale și vitamine valoroase, proteine ​​de înaltă calitate și acizi organici importanți..
28,00 lei
Cumpără
Gustări, delicii