0
0
0

N&D

Farmina N&D Low Grain Cat Codfish & Orange. Hrană uscată cu cereale puține pentru pisici adulte. Cod și portocală
0
Hrană uscată completă cu cereale puține pentru pisici adulte de clasa SUPER PREMIUM de la Farmina Pet Foods.Ingrediente:Cod proaspăt (25%), Cod deshidratat (24%), ulei de pește, spelat (10%), ovăz (10%), hidrolizat de proteine ​​animale, pulpă de..
140,00 lei
Cumpără
Farmina N&D Low Grain Cat Lamb & Blueberry. Hrană uscată completă cu cereale puține pentru pisici adulte. Miel
0
Hrană uscată completă cu cereale puține pentru pisici adulte de clasa SUPER PREMIUM de la Farmina Pet Foods.Ingrediente:Miel dezosat (22%), miel deshidratat (20%), spelat (10%), ovăz (10%), ouă întregi deshidratate, hering proaspăt, hering deshidr..
140,00 lei
Cumpără
Farmina N&D Low Grain Cat Chicken & Pomegranate Neutered. Hrană uscată pentru pisici sterilizate
0
Linia de alimentare cu cereale puține din clasa SUPER PREMIUM de la Farmina Pet Foods. Spelată, ovăz, pui, rodie. Nutriție completă pentru pisici adulte.Ingrediente:pui proaspăt (24%), pui deshidratat (24%), spelat (10%), ovăz (10%), ouă întregi d..
155,00 lei
Cumpără
N&D

Hrana pentru câini și pisici sub marca N&D este produsă de producătorul italian - compania Farmina Pet Foods. Este fabricată din materii prime italiene locale folosind tehnologia de extrudare special cu două șuruburi. Se crede că, datorită acestui fapt, „aluatul” furajului capătă o structură mai uniformă, iar granulele uscate sunt mai bine absorbite de animale. Producătorul folosește, de asemenea, o metodă specială pentru acoperirea granulelor, care permite substanțelor utile să pătrundă în granule și să-și păstreze proprietățile.

  Prescurtarea N&D, inclusă în numele mărcii, reprezintă Natural & Delicious - „natural și delicios”. Linia Farmina N&D aparține „ligii majore” acestui producător și sunt cu adevărat mult mai bune decât celelalte linii ale sale. Printre ele, există atît rețete complet fără boabe, cît și cu un nivel scăzut de cereale pentru câini și pisici. În dieta cu un nivel scăzut de cereale, putem găsi specii rare rare ca de exemplu, ovăz și alac.