0
0
0

Hrană

0
Hrană completă pentru rozătoare decorative mici. Rețeta de hrană pentru hamster a fost dezvoltată pe baza recomandărilor experților de vârf în reproducerea micilor rozătoare. Mâncarea conține toate ingredientele necesare dezvoltării animalelor tinere..
20,00 lei
Cumpără
0
Rețeta hranii a porcusorilor de Guineea a fost dezvoltată pe baza recomandărilor experților de vârf în reproducerea rozătoarelor.Hrana completă fortificată este destinată hrănirii zilnice a cobaiilor și a altor rozătoare de dimensiuni medii. Conține ..
20,00 lei
Cumpără
0
Hrana completa pentru iepuri si alte rozatoare decorativeRețeta de furaje „Iepure” a fost dezvoltată pe baza recomandărilor experților de frunte în creșterea iepurilor.Amestecul conține toate ingredientele de care iepurii au nevoie. Drojdia din furaj..
20,00 lei
Cumpără
0
Vitapol Karmeo este un aliment premium. Conținutul de cereale integrale este redus în furaje. Boabele au fost înlocuite cu pelete de înaltă calitate pe bază de fân. Datorită acestui fapt, Karmeo se caracterizează printr-un conținut ridicat de fibre. ..
40,00 lei
Cumpără
0
Vitapol Karmeo este un aliment premium. Conținutul de cereale integrale este redus . Boabele au fost înlocuite cu pelete de înaltă calitate pe bază de fân. Datorită acestui fapt, Karmeo se caracterizează printr-un conținut ridicat de fibre. Această s..
42,00 lei
Cumpără
Hrană