0
0
0

HAPPY CAT Supreme Junior hrană uscată pentru pisici tinere cu gust de pasăre de curte

Opinii:
(0)
  • Producător: Happy Cat
  • Cod produs: 121423
  • Disponibilitate: Нет в наличии
Cumpără în 1 click
Introdu numărul tău de telefon și te vom suna înapoi
Caracteristici de bază
Toate caracteristicile
Clasa produs: Super Premium
Specie: Pisici
Vârsta: Junior (Pînă la un an)
Ingrediente: Pasăre de curte
Greutatea: 1 kg

Hrana completa pentru pisoi cu digestie sensibila de la 4 la 12 luni. Conține pasăre de curte (curcan și rață). Această mâncare echilibrată și gustoasă de înaltă calitate este baza optimă pentru o creștere armonioasă și o viață lungă activă a felinelor. Nu conține cereale și, prin urmare, este ideal și pentru pisicuții cu digestie foarte sensibilă și intoleranțe alimentare până la vârsta de 10-12 luni.

All in One este un program inovator de nutriție pentru pisici în toate etapele dezvoltării. Trăsăturile sale distinctive sunt: ​​controlul asupra eliminării de lână, taurină și o cantitate mare de proteine ​​animale de înaltă calitate, controlul pH-ului pentru un tract urinar sănătos, îngrijire dentară, acizi grași Omega-3 și Omega-6 pentru o piele și un strat sănătos și o garanție a gustului excelent.

Ingrediente: carne de pasăre ** (29%), făină de porumb, grăsime de pasăre, produse din carne, făină de orez, fulgi de cartofi, somon (4%), lignoceluloză, pastă de sfeclă *, clorură de potasiu, drojdie *, ou întreg uscat, clorură de sodiu, măr pulpa * (0,4%), alge * (0,2%), semințe de in (0,2%), Yucca Shidigera * (0,04%), rădăcină de cicoare * (extrasă) (0,04%) , drojdie * (extrasă), ciulin de lapte, anghinare, păpădie, ghimbir, frunze de mesteacăn, urzică, mușețel, coriandru, rozmarin, salvie, rădăcină de lemn dulce, cimbru (ierburi uscate totale: 0,18%). *) uscat, **) uscat, cu hidroliză parțială.

Caracteristici
Caracteristici de baza
Clasa produs Super Premium
Specie Pisici
Vârsta Junior (Pînă la un an)
Ingrediente Pasăre de curte
Greutatea 1 kg
Opinii (0)

Nu sunt opinii despre acest produs.