0
0
0

HAPPY CAT Supreme Hrană uscată pentru pisici adulte cu gust de vită

Opinii:
(0)
  • Producător: Happy Cat
  • Cod produs: 121422
  • Disponibilitate: Нет в наличии
Cumpără în 1 click
Introdu numărul tău de telefon și te vom suna înapoi
Caracteristici de bază
Toate caracteristicile
Clasa produs: Super Premium
Specie: Pisici
Vârsta: Adult (de la 1 an)
Ingrediente: Vită
Greutatea: 1 kg

Dimensiunea granulelor din acest aliment este perfectă pentru rasele mari de pisici. Pisicile obișnuite trebuie să ronțăie granulă mare, ceea ce duce la curățarea mecanică a dinților. Carnea de scoică din Noua Zeelandă este esențială pentru ca pisicile active să mențină sistemul musculo-scheletic.

Complexul unic All in One este inclus în acestă hrană:

Îndepărtarea părului din stomac: fibrele insolubile, trecând prin stomac, captează firele de lână și le îndepărtează în mod natural, prevenind înfundarea

Taurina este un aminoacid esențial de care pisicile au nevoie pentru vedere, funcția cardiacă și naștere

Prevenirea urolitiazei: DL-metionina acidifică urina și previne astfel formarea pietrelor de struvit

Curățarea dinților de placă și prevenirea tartrului: granulele au o structură poroasă. Curățarea mecanică are loc în timp ce pisica roade granulele.

Îngrijirea pielii și a hainei: acizii grași Omega-3 și Omega-6 întăresc și hrănesc foliculii de păr

Gust garantat: varietatea surselor de proteine din furaje satisface nevoile fiziologice ale pisicilor. Procent ridicat de proteine animale din proteina totală.

Complexul Natural Life Concept (pectină de mere, rădăcină de cicoare, semințe de in, ierburi, oligoelemente pentru a susține funcționarea normală a întregului corp)

Ingrediente: carne (13% carne de vită), făină de porumb, porumb, carne de pasăre (13%), grăsime de pasăre, fulgi de cartofi, făină de orez, fibre *, făină de carne (0,8% carne de vită), hemoglobină, pastă de sfeclă * ), ou întreg uscat, clorură de sodiu, drojdie *, pulpă de mere * (0,4%), clorură de potasiu, alge * (0,2%), semințe de in (0,2%), crustacee din Noua Zeelandă * (0, 04%), rădăcină de cicoare * (0,04%), drojdie * (extrasă), ciulin de lapte, anghinare, păpădie, ghimbir, frunze de mesteacăn, urzică, mușețel, coriandru, rozmarin, salvie, rădăcină de lemn dulce, cimbru (Total ierburi uscate : 0,17%); ** în formă uscată, cu hidroliză parțială, * în formă uscată Schimbă energie în 100 g - 396 kcal

Caracteristici
Caracteristici de baza
Clasa produs Super Premium
Specie Pisici
Vârsta Adult (de la 1 an)
Ingrediente Vită
Greutatea 1 kg
Opinii (0)

Nu sunt opinii despre acest produs.