0
0
0

Paw Paw

Paw Paw  Lamb, Rice. Conserve pentru câini adulți
0
Mâncare uscată pentru câini adulți PawPaw cu miel și orez  Ingrediente: miel uscat, orez, semolă (sau făină de grâu), grăsime de pui, drojdie de bere, ulei de pește, sfeclă de zahăr uscată, vitamine și mineraleComponente analitice: prote..
380,00 lei
Cumpără
Paw Paw Adult cu vită. Hrană pentru câini adulți
0
Mâncare uscată pentru câini adulți PawPaw cu carne de vită 15 kgIngrediente: carne de vițel uscată, orez, porumb, drojdie de bere, semolă (sau făină de grâu), grăsime de pui, ulei de pește, vitamine și minerale.Componente analitice: proteine brut..
380,00 lei
Cumpără
Paw Paw Puppy Miel și orez. Hrană pentru căței de orice rasă
0
PawPaw mâncare uscată pentru cățeluș cu miel și orez   Ingrediente: miel uscat, orez, porumb, semolă (sau grâu), grăsime de pui, drojdie de bere, ulei de pește, rădăcină de sfeclă uscată, vitamine și mineraleComponente analitice: proteine br..
440,00 lei
Cumpără
Paw Paw Adult cu găină. Hrană uscată pentru pisici adulte
0
Mâncare uscată pentru pisici adulte Paw Paw cu puiIngrediente: pui uscat, orez, porumb, semolă (sau făină de grâu), grăsime de pui, ulei de pește, drojdie de bere, vitamine și minerale.Componente analitice: proteină brută 32%, conținut d..
505,00 lei
Cumpără
Paw Paw Adult cu găină. Hrană uscată pentru pisici adulte (la kilogram)
0
Mâncare uscată pentru pisici adulte Paw Paw cu pui Ingrediente: pui uscat, orez, porumb, semolă (sau făină de grâu), grăsime de pui, ulei de pește, drojdie de bere, vitamine și minerale.Componente analitice: proteină brută 32%, conținut de grăsim..
40,00 lei
Cumpără
Paw Paw Adult Gourmet cu pui, vită și somon. Hrană uscată pentru pisici adulte
0
PawPaw hrană uscată pentru pisici adulte cu pui, vită și somon  Ingrediente: miel uscat, făină de pește, pui uscat, orez, porumb, drojdie de bere, semolină, grăsime de pui, ulei de pește, vitamine și minerale.Componente analitice: proteine br..
505,00 lei
Cumpără
Paw Paw Adult Gourmet cu pui, vită și somon. Hrană uscată pentru pisici adulte (la kilogram)
0
Paw Paw hrană uscată pentru pisici adulte cu pui, vită și somon Ingrediente: miel uscat, făină de pește, pui uscat, orez, porumb, drojdie de bere, semolină, grăsime de pui, ulei de pește, vitamine și minerale.Componente analitice: p..
40,00 lei
Cumpără
Paw Paw Adult Sterilised cu somon. Hrană uscată pentru pisici adulte sterilizate
0
Paw Paw mâncare uscată pentru pisici adulte sterilizate cu somon.  Ingrediente: făină de pește, porumb, gluten de porumb, grâu, ulei de pui, ulei de pește, vitamine și arome.Componente analitice: proteine brute 30%, conținut de grăsime 12%, ..
525,00 lei
Cumpără
Paw Paw Kitten cu găină. Hrană uscată pentru pisoi
0
PawPaw mâncare uscată pentru pisoi cu pui.  Ingrediente: proteine de pui, derivați de orez și orez, derivați de porumb și porumb, derivați de grâu și grâu, grăsime de pui, ulei de pește, drojdie de bere, pește hidrolizat, făină de morcov, vit..
545,00 lei
Cumpără
Paw Paw

Hrana pentru câinii și pisici sub brandul  ,,PAW PAW’’ este creată de celebrul brand turcesc ,,Hermos’’. Mâncarea uscată  „PAW PAW” este un depozit de vitamine, proteine pentru energia, sănătatea și bucuria animalelor de companie! Pentru producerea sa , sunt folosite materii prime naturale de înaltă calitate. Producția ,,PAW PAW’’ se realizează pe echipamente moderne de înaltă tehnologie.