0
0
0

Hrană

0
Mâncare completă fortificată pentru papagali cu adaos de iod. Boabele atent rafinate, selectate optim sunt o dietă de bază excelentă. Conținutul crescut de iod reglează glanda tiroidă, susține o bună imunitate. Mineralul din ambalajul alimentar serve..
20,00 lei
Cumpără
0
Mâncare completă fortificată pentru papagali. Fulgii de cocos din furaje sunt o sursă activă de acizi grași esențiali, care reglează sistemul imunitar, metabolismul, normalizează metabolismul lipidelor și procesele de digestie. Mineralul din ambalaju..
20,00 lei
Cumpără
0
Mâncare completă fortificată pentru papagali. Un set de culturi de cereale dezvoltat optim îndeplinește dieta păsărilor în condiții naturale. Consumul regulat al unor astfel de alimente permite evitarea deficiențelor de vitamine, a mutării necorespun..
20,00 lei
Cumpără
0
Hrana din fructe pentru peruși. Amestec suplimentar din fructe. Compoziția selectată în mod ideal, de înaltă calitate a produsului, va satisface toate nevoile păsării în dieta zilnică.Ingrediente: mei galben (60%), mei roșu (12%), iarbă canarină, sem..
43,00 lei
Cumpără
0
Vitapol Karmeo este un aliment premium. Mâncarea papagal este completată cu ingrediente extrudate pe bază de fructe bogate în nutrienți și lucernă. Ingrediente bogate în grăsimi reduse semnificativ pentru a menține păsările în cușcă într-o formă și m..
33,00 lei
Cumpără
Hrană