0
0
0

Păsări

0
Colivie dimensiuni „P112”: 30 * 23 * 38 cm, vopsită..
200,00 lei
Cumpără
0
Aur colivie pentru păsări:Lungime: 30cmLățime: 23 cmÎnălțime: 38 cm..
250,00 lei
Cumpără
0
Aur colivie pentru păsări:Lungime: 33cmLățime: 26,5cmÎnălțime: 44 cm..
390,00 lei
Cumpără
0
Delicatetea pentru papagali în compoziție și valoare nutrițională este apropiată de dieta papagalilor în condiții naturale. Boabele de înaltă calitate, precum și semințele de ierburi de pajiști, satisfac pe deplin nevoile unei păsări sănătoase în nut..
19,00 lei
Cumpără
0
Delicatetea pentru papagali în compoziție și valoare nutrițională este apropiată de dieta papagalilor în condiții naturale. Boabele de înaltă calitate, precum și adăugarea de nuci, satisfac nevoia păsărilor cu proteine ​​și microelemente.Kolosok"Nucă..
19,00 lei
Cumpără
0
Mâncare completă fortificată pentru papagali cu adaos de iod. Boabele atent rafinate, selectate optim sunt o dietă de bază excelentă. Conținutul crescut de iod reglează glanda tiroidă, susține o bună imunitate. Mineralul din ambalajul alimentar serve..
20,00 lei
Cumpără
0
Mâncare completă fortificată pentru papagali. Fulgii de cocos din furaje sunt o sursă activă de acizi grași esențiali, care reglează sistemul imunitar, metabolismul, normalizează metabolismul lipidelor și procesele de digestie. Mineralul din ambalaju..
20,00 lei
Cumpără
0
Mâncare completă fortificată pentru papagali. Un set de culturi de cereale dezvoltat optim îndeplinește dieta păsărilor în condiții naturale. Consumul regulat al unor astfel de alimente permite evitarea deficiențelor de vitamine, a mutării necorespun..
20,00 lei
Cumpără
0
Suplimentele minerale sunt necesare atât pentru păsările tinere, cât și pentru cele adulte, pentru a menține o stare excelentă, penajul strălucitor și formarea oaselor puternice. De asemenea, mineralul joacă rolul de gastrolit - o substanță necesară ..
10,00 lei
Cumpără
0
• Ecologic - nisipul este tratat termic, curățat de impurități• Menținerea igienei în colivia păsărilor• Recomandare: schimbați nisipul de 2-3 ori pe săptămânăNisipul este un așternut igienic excelent, care absoarbe bine lichidele și mirosurile. Nisi..
20,00 lei
Cumpără
0
Amestec suplimentar de furaje. Dozare: adăugați 1 linguriță la furajul principal de 2 ori pe săptămână. Amestecul este bogat în semințe oleaginoase pentru a furniza energie suplimentară păsărilor în timpul năpârlirii.Ingrediente: susan, semințe de in..
10,00 lei
Cumpără
0
Hrana din fructe pentru peruși. Amestec suplimentar din fructe. Compoziția selectată în mod ideal, de înaltă calitate a produsului, va satisface toate nevoile păsării în dieta zilnică.Ingrediente: mei galben (60%), mei roșu (12%), iarbă canarină, sem..
43,00 lei
Cumpără
0
Vitapol Karmeo este un aliment premium. Mâncarea papagal este completată cu ingrediente extrudate pe bază de fructe bogate în nutrienți și lucernă. Ingrediente bogate în grăsimi reduse semnificativ pentru a menține păsările în cușcă într-o formă și m..
33,00 lei
Cumpără
0
Nisipul este un element foarte important în digestia păsărilor, ajută la procesarea alimentelor solide în stomac. De asemenea, este utilizat în mod special pentru a menține fundul cuștii curat și plăcut, dar, de asemenea, elimină perfect mirosurile n..
33,00 lei
Cumpără
Păsări