0
0
0

Matisse

Matisse Chicken & Rice. Hrană uscată pentru pisici adulte, pui și orez
0
Hrană completă, echilibrată pentru pisici adulte, de clasa Premium de la Farmina Pet FoodsIngrediente: carne de pui deshidratată (32%), orez (25%), porumb, pește deshidratat, grăsime de pui, proteină animală hidrolizat, pulpă de sfeclă de zahăr, u..
100,00 lei
Cumpără
Matisse Chicken & Turkey. Hrană uscată pentru pisici adulte. Găină și curcan
0
Hrană completă, echilibrată pentru pisici adulte, de clasa Premium de la Farmina Pet FoodsIngrediente: Carne deshidratată de pui și curcan (32%), orez (25%), porumb, pește deshidratat, grăsime de pui, proteină animală hidrolizat, pulpă de sfe..
100,00 lei
Cumpără
Matisse Salmon & Tuna. Hrană uscată pentru pisici adulte. Somon și ton
0
Hrană completă, echilibrată pentru pisici adulte, de clasa Premium de la Farmina Pet FoodsIngrediente: Pește deshidratat (somon 10%, ton 10%), orez (20%), pui deshidratat, porumb, grăsime de pui, proteină animală hidrolizat, pulpă de sfeclă d..
95,00 lei
Cumpără
Matisse Kitten 1-12 Luni. Hrană uscată pentru pisoi, femele în perioada de sarcină și alaptare
0
Hrană completă, echilibrată pentru pisoi, precum și pentru pisici gravide și care alăptează. Clasa Premium de la Farmina Pet Foods.Ingrediente:Carne de pui deshidratată (36%), orez (20%), grăsime de pui, porumb, pește deshidratat (6%), gluten de ..
100,00 lei
Cumpără
Matisse Neutered. Hrană uscată pentru pisici sterilizate și motani castrați
0
Hrană completă, echilibrată pentru pisici adulte sterilizate și motani neutri, de clasa Premium de la Farmina Pet Foods Ingrediente: Carne de pui deshidratată (32%), orez (25%), porumb, gluten de porumb, fibre de mazăre (8%), pește deshi..
105,00 lei
Cumpără
Matisse

Hrana pentru pisici clasa premium ,,MATISSE ’’ este făcută de compania italiană ,,Farmina Pet Foods ”. Ingredientele naturale garantează calități gustative deosebite pentru a satisface cele mai fine și alintate pisici. Conținutul echilibrat de vitamine și minerale sprijină sănătatea și îmbunătățește calitatea vieții. Sortimentul are o nutriție specială ,,Matisse Neutered” pentru pisoi  și pisici sterilizate.