0
0
0

Dog Chow

Dog Chow Puppy  Hrană uscată pentru căței cu pui (la kilogram)
0
Fiecare zi din viața unui cățeluș este plină de aventuri consumatoare de energie. Dog Chow puppy este o dietă 100% echilibrată care combină carne, minerale esențiale și vitamine pentru a vă ajuta catelul să se dezvolte sănătos, puternic și pregătit p..
52,00 lei
Cumpără
Dog Chow Puppy Purina cu Miel. Hrană uscată pentru căței de orce rasă
0
Acest aliment este conceput pentru cățelușii de toate rasele, precum și pentru femele însărcinate și care alăptează. Un nivel ridicat de substanțe nutritive și substanțe biologice active satisface nevoile cățelușilor în perioada de creștere intens..
52,00 lei
Cumpără
Mâncare uscată cu gust de miel pentru adulți Dog Chow pentru câini adulți
0
Conține cicoare, o sursă naturală prebiotică care s-a dovedit că ajută la creșterea numărului de bacterii benefice din intestine, contribuind la îmbunătățirea digestiei. Forma și textura specială a granulelor ajută la mestecarea și menținerea unei ca..
50,00 lei
Cumpără
Dog Chow

Dog Chow este hrana premium care are o gamă largă de diete diverse pentru diferite nevoi. O trăsătură distinctivă a acestui aliment este crochetele de două dimensiuni - aceasta se realizează pentru întărirea mușchilor maxilarului și pentru curățarea dinților