0
0
0

Деревенские лакомства

Conserve pentru pisici, Fileu de pui în jeleu delicios. Деревенские Лакомства Prînzuri de casa
0
Bucăți suculente de pui în jeleu natural, fără aditivi inutili - asta le place la toate pisicile, fără excepție. O astfel de mâncare îl va încânta pe patrupedul dvs. și îi va da putere pentru noi realizări!Ingrediente: pui, aditiv gelifiant.Supliment..
35,00 lei
Cumpără
Conserve pentru pisici, pui cu rață în jeleu delicios. Деревенские Лакомства Prînzuri de casa
0
Pranzul din carnea de pui și rață este oferta noastră pentru cei mai pretențioși gurmanzi. Pisica dvs. pur și simplu nu va putea refuza combinația de pui fraged cu rață gătită corespunzător.Ingrediente: pui, rață, aditiv gelificant.Suplimente nutriti..
35,00 lei
Cumpără
Conserve pentru pisici, pui cu somon în jeleu delicios. Деревенские Лакомства Prînzuri de casa
0
Combinația de carne fragedă de pui cu somon nobil oferă o combinație unică de gust și aromăși îi va uimi chiar și pe cei mai mari gurmanzi. Bună dispoziție pentru jocuri - garantat!Ingrediente: pui, somon, aditiv gelifiant.Suplimente nutritive: Vitam..
35,00 lei
Cumpără
Деревенские Лакомства pentru pisici: Felii de iepure fragede
0
Un deliciu pentru pisici. Hipoalergenic, dietetic ... Dar asta este cu adevărat important pentru pisica ta? Principalul lucru este că sunt delicioase delicioase!!! Alintați-vă prietenul patruped!Ingrediente: carne de iepure, amidon de porumbÎn 100 g ..
60,00 lei
Cumpără
Деревенские Лакомства  pentru rase mini: Os de calciu cu carne de pui
0
Deliciile preferate sunt acum și special pentru câinii de rasa mini. Un os foarte folositor de calciu și felii de pui creează probabil că cel mai bun deliciu pentru câini.Ingrediente: file de pui, Os de calciu (orez, amidon de porumb, amidon de carto..
65,00 lei
Cumpără
Деревенские Лакомства  pentru rase mini: Os de calciu cu carne rață
0
Deliciile preferate sunt acum și pentru câinii de rasa mini. Un os foarte folositor de calciu și felii de carne de rață creează probabil cel mai gustos deliciu pentru câini.Ingrediente: file de rață, piatră de calciu (orez, amidon de porumb, amidon d..
65,00 lei
Cumpără
Деревенские Лакомства  pentru rase mari și mijlocii: Frigărui de rață
0
Pentru câinii de mari și mijlocii. Frigărui din filet de rațăpe stick de mestecat va fi cel mai bun cadou pentru un comportament exemplar!Ingrediente: piept de rață, piele de vită În 100 g de produs se conțin:proteine - 54,00 ggrăsime - 2,5..
95,00 lei
Cumpără
Деревенские Лакомства pentru pisici: Extract de catnip
0
Toate beneficiile catnip-ului sunt colectate într-o sticlă mică convenabilă. Acum puteți lua cu ușurință mirosul preferat al pisicii cu dvs. la expoziție și la drum. Extractul nu lasă urme, este complet natural și inofensiv. Volumul 100 ml.Ingredient..
120,00 lei
Cumpără
Деревенские лакомства

Gustările de la  „Derevenskie Lacomstva” sînt făcute exclusiv din carne aleasa, fără adăugarea de coloranți, agenți de arome și conservanți. Fiecare bucată din aceste delicatese de carne este selectată și prelucrată manual și poate servi drept standard pentru alinare și remunerare a câinilor și pisicilor.