0
0
0

Cimiao

Cimiao Chicken Adult Maintenance. Pentru pisici adulte
0
Hrană uscată echilibrată pentru pisici adulte de clasa Super Premium de la Farmina Pet Foods.Ingrediente: Carne de pui deshidratată (28%), orez (20%), porumb (10%), pește deshidratat (6%), grăsimi de pui, gluten de porumb, semințe de in, pro..
115,00 lei
Cumpără
Cimiao Kitten. Hrană uscată pentru pisoi, femele în perioada de sarcină și alaptare
0
Cimiao Kitten. Hrană uscaNutriție completă și echilibrată pentru pisoi (sub 12 luni), pisici însărcinate și care alăptează, clasa Super Premium de Farmina Pet Foods Ingrediente: Pui deshidratat (34%), grăsime de pui, orez (12%), porumb (12%)..
115,00 lei
Cumpără
Cimiao Neutered Female. Hrană pentru pisici sterilizate
0
Hrană uscată echilibrată pentru pisici adulte de clasa Super Premium de la Farmina Pet Foods.Ingrediente: Pui deshidratat, orez, gluten de porumb, porumb, fibre de mazăre (8%), hidrolizate proteice animale, grăsimi animale, seminte de in, pu..
115,00 lei
Cumpără
Cimiao Senior . Hrană pentru pisici în vîrstă (10+)
0
Hrană uscată echilibrată pentru pisici cu vârsta peste 10 ani  de clasa Super Premium de la Farmina Pet FoodsIngrediente:Porumb, pui deshidratat, grăsimi animale, gluten de porumb, seminte de in, pește deshidratat, orez, proteină animală hidr..
115,00 lei
Cumpără
Cimiao

 Linia CIMIAO este hrană uscată pentru pisici de clasa super premium. A fostcreat ținând cont de caracteristicile fiziologice ale pisicilor din diferite rase și potrivit pentru toate etapele vieții. Rețetele conțin ingrediente de înaltă calitate pentru a asigura calitatea produsului finit. Toate dietele sunt create cu participarea specialiștilor care selectează cu atenție compoziția, testează calitatea și studiază efectul produsului finit asupra organismului animal.