0
0
0

Cimiao

Cimiao Chicken Adult Maintenance. Pentru pisici adulte
0
Hrană uscată echilibrată pentru pisici adulte de clasa Super Premium de la Farmina Pet Foods.Ingrediente: Carne de pui deshidratată (28%), orez (20%), porumb (10%), pește deshidratat (6%), grăsimi de pui, gluten de porumb, semințe de in, pro..
120,00 lei
Cumpără
Cimiao Kitten. Hrană uscată pentru pisoi, femele în perioada de sarcină și alaptare
0
Cimiao Kitten. Hrană uscaNutriție completă și echilibrată pentru pisoi (sub 12 luni), pisici însărcinate și care alăptează, clasa Super Premium de Farmina Pet Foods Ingrediente: Pui deshidratat (34%), grăsime de pui, orez (12%), porumb (12%)..
120,00 lei
Cumpără
Cimiao Neutered Female. Hrană pentru pisici sterilizate
0
Hrană uscată echilibrată pentru pisici adulte de clasa Super Premium de la Farmina Pet Foods.Ingrediente: Pui deshidratat, orez, gluten de porumb, porumb, fibre de mazăre (8%), hidrolizate proteice animale, grăsimi animale, seminte de in, pu..
120,00 lei
Cumpără
Cimiao

 Linia CIMIAO este hrană uscată pentru pisici de clasa super premium. A fostcreat ținând cont de caracteristicile fiziologice ale pisicilor din diferite rase și potrivit pentru toate etapele vieții. Rețetele conțin ingrediente de înaltă calitate pentru a asigura calitatea produsului finit. Toate dietele sunt create cu participarea specialiștilor care selectează cu atenție compoziția, testează calitatea și studiază efectul produsului finit asupra organismului animal.