0
0
0

Cat Chow

Cat Chow Adult Purina. Conserve pentru pisici, miel cu fasole
0
Ingrediente:• Carne și produse din carne procesate (din care mielul min. 4%),• extracte de proteine ​​vegetale,• pește și produse din pește,• minerale,• aminoacizi,• îngroșători,• legume (inclusiv 0,8% fasole verde uscată, echivalent cu 7% fasole v..
11,00 lei
Cumpără
Cat Chow Adult,Purina. Conserve pentru pisici, somon cu mazăre verde
0
Ingrediente: Carne și produse din carne procesate, extracte de proteine vegetale, pește și produse din pește prelucrate (din care somon min 4%), minerale, aminoacizi, îngroșători, legume (inclusiv 0,8% mazăre verde uscată, echivalent cu 7% verde m..
11,00 lei
Cumpără
Cat Chow conservă  pentru pisici adulte pentru a controla formarea bilelor de păr, cu pui și fasole verde în sos
0
Pisica ta este o creatură unică. Pentru a o menține fericită, Purina a creat Cat Chow cu proteine ​​de calitate și ingrediente naturale, o mâncare completă, echilibrată, care are tot ce aveți nevoie pentru a vă menține pisica sănătoasă și minunată în..
11,00 lei
Cumpără
Cat Chow Conserve pentru pisici adulte cu carne de vită și vinete în jeleu
0
Bazată pe proteine ​​de calitate și ingrediente naturale cu carne de vită și vinete, această rețetă este special selectată pentru surse de proteine ​​de calitate pentru a satisface nevoile naturale ale pisicilor. Preparat ușor cu ingrediente naturale..
11,00 lei
Cumpără
Cat Chow Conserve pentru pisici sterilizate  și motani castrați adulți cu miel și fasole verde
0
Pisica ta este o creatură unică. Pentru a o menține fericită, Purina a creat Cat Chow cu proteine ​​de calitate și ingrediente naturale. Conceput special pentru a susține un metabolism sănătos după sterilizare. Pentru o pisică adultă cu greutate medi..
11,00 lei
Cumpără
Cat Chow Hairball Control Hrana uscată împotriva formării bilelor de păr în stomac, cu păsări de curte
0
Mâncarea conține surse naturale de fibre pentru a preveni formarea bilelor de păr în tractul digestiv. Când pisicile se spală, înghit multă lână. Acest lucru duce la formarea de bile de păr în stomac, care perturbă digestia. Cat Chow Hairball Cont..
1 140,00 lei
Cumpără
Cat Chow Hairball Control Hrana uscată împotriva formării bilelor de păr în stomac, cu păsări de curte ( la kilogram)
0
Mâncarea conține surse naturale de fibre pentru a preveni formarea bilelor de păr în tractul digestiv. Când pisicile se spală, înghit multă lână. Acest lucru duce la formarea de bile de păr în stomac, care perturbă digestia. Cat Chow Hairball Control..
80,00 lei
Cumpără
Cat Chow hrană  uscată  pentru pisici adulte cu digestie sensibilă, pui și somon
0
Pisica ta este o creatură unică. Pentru a o menține fericită, Purina a creat un aliment cu proteine ​​de calitate și ingrediente naturale (pătrunjel, spanac, morcovi, cereale integrale, cicoare și drojdie). Este bogat în pui și include Naturium, u..
1 140,00 lei
Cumpără
Cat Chow hrană  uscată  pentru pisici adulte cu digestie sensibilă, pui și somon ( la kilogram)
0
Pisica ta este o creatură unică. Pentru a o menține fericită, Purina a creat un aliment cu proteine ​​de calitate și ingrediente naturale (pătrunjel, spanac, morcovi, cereale integrale, cicoare și drojdie). Este bogat în pui și include Naturium, un a..
80,00 lei
Cumpără
Cat Chow kitten, Purina. Conserve pentru pisoi, curcan cu dovlecel
0
Pisoiul tău este o creatură unică. Pentru ca el să continue să vă placă, Purina a creat mâncarea Cat Chow - un aliment bazat pe proteine ​​de înaltă calitate și ingrediente naturale. Pe baza expertizei noastre din 1926, am dezvoltat un Purina Cat ..
11,00 lei
Cumpără
Cat Chow Special Care 3 în 1 Purina. Hrană uscată pentru pisici
0
CAT CHOW „Special Care 3 in 1” este un aliment unic care conține în fiecare granulă tot ce are  nevoie pisica: substanțe naturale, vitamine și minerale. Aceasta este dieta optimă pentru pisica ta, dar cel mai important este că mâncarea poate ..
1 140,00 lei
Cumpără
Cat Chow Special Care 3 în 1 Purina. Hrană uscată pentru pisici ( la kilogram)
0
CAT CHOW „Special Care 3 in 1” este un aliment unic care conține în fiecare granulă tot ce are  nevoie pisica: substanțe naturale, vitamine și minerale. Aceasta este dieta optimă pentru pisica ta, dar cel mai important este că mâncarea poate ..
80,00 lei
Cumpără
Cat Chow Sterilised Purina. Hrană uscată pentru pisici sterilizate
0
Conținutul ridicat de proteine ​​și conținut scăzut de grăsimi vă permite să mențineți mușchii puternici și o greutate sănătoasă. Starea perfectă a corpului contribuie la nivelul normal de activitate al unei pisici sterilizate.Alimentele controlea..
1 140,00 lei
Cumpără
Cat Chow Sterilised Purina. Hrană uscată pentru pisici sterilizate ( la kilogram)
0
• Conținutul ridicat de proteine ​​și conținut scăzut de grăsimi vă permite să mențineți mușchii puternici și o greutate sănătoasă. Starea perfectă a corpului contribuie la nivelul normal de activitate al unei pisici sterilizate.• Alimentele contr..
80,00 lei
Cumpără
Cat Chow Urinary Hrana uscată pentru pisici adulte  pentru sănătatea tractului urinar, păsări de curte
0
Pisica ta este o creatură unică. Pentru a o menține fericită, Purina a creat Cat Chow, un aliment cu proteine ​​de calitate și ingrediente naturale (pătrunjel, spanac, morcovi, cereale integrale, cicoare și drojdie). Este bogat în păsări de curte ..
1 140,00 lei
Cumpără
Cat Chow Urinary Hrana uscată pentru pisici adulte  pentru sănătatea tractului urinar, păsări de curte ( la kilogram)
0
Pisica ta este o creatură unică. Pentru a o menține fericită, Purina a creat Cat Chow, un aliment cu proteine ​​de calitate și ingrediente naturale (pătrunjel, spanac, morcovi, cereale integrale, cicoare și drojdie). Este bogat în păsări de curte și ..
80,00 lei
Cumpără
Cat Chow

Cu peste 80 de ani de experiență în nutriția animalelor, Purina a creat CAT CHOW, o dietă echilibrată care conține carne, ierburi și legume, stimulând digestia sănătoasă și imunitatea naturală puternică a pisicii tale.